Als kwaliteit een bewuste keuze is….

 Kwaliteit boven kwantiteit. Gelukkig zijn er nog veel consumenten die deze stelling ondersteunen. Er komt ook een generatie aan die dit weer waardeert. Persoonlijke benadering, advies op maat en volledige service achteraf. Wie wil dat nou niet.

En of je nu een fiets wil aanschaffen of op zoek bent naar een paar nieuwe schoenen,  het is en blijft maatwerk. En maatwerk moet betaald worden. Tijd en mankracht om tot de juiste aanschaf over te gaan, is al in de prijs verwerkt. Achteraf geen extra kosten, of kleine lettertjes. gewoon duidelijkheid. Kwaliteit is onontbeerlijk om te overleven in de jungle van het ondernemerschap.

Als ik zelf een winkel in loop (want online kopen komt in mijn woordenboek bijna niet voor) dan is er niets prettiger, dan vriendelijk en vakkundig geholpen te worden. Een duidelijk en eerlijk advies, zodat ik zeker weet, dat mijn aanschaf 100% de juiste keus is geweest. En als er een probleem is met mijn aankoop, ik er makkelijk naar terug kan. Niks op afspraak of terugsturen. Gewoon langs kunnen gaan om het probleem te laten verhelpen.

En dat is waar wij voor staan.  Zoals een collega heeft geschreven ” wij geven maximale service in plaats van maximale korting”

10365878_723782427659773_2316503860693922910_n

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s