Voorjaar’s gevoel

Lammetjes

De lente is begonnen! Hoewel, als ik vandaag weer naar buiten kijk zou ik dat toch nog niet echt zeggen. De wind van gisteren is dan wel weer gaan liggen, wat trouwens een perfecte dag was voor mensen die een elektrische fiets rijden. Vandaag is het meer een regenpakken dag. Aan het weer kunnen we helaas of gelukkig niets veranderen. Als we dat wel konden zou er nog meer ellende op de wereld zijn.

Toch ben ik positief voor dit jaar. Ik weet zeker dat we gewoon een mooi voorjaar en een warme zomer gaan krijgen. Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. De winkel is weer voorzien van een frisse look, het koffie hoekje is klaar en wij zijn volop gemotiveerd. Onze fietsen staan klaar voor hun nieuwe eigenaar, de werkplaats is weer top in orde en we zijn weer bijgespijkerd over de verzekeringen.

Beleving, daar draait het om. Het gevoel dat je krijgt al je op een perfect passende fiets lekker in de rondte kan rijden. Niet een die net te hoog of te laag is, waarvan het stuur totaal niet aansluit bij jouw zithouding, nee echt de perfecte fiets. Want laten we nou eerlijk zijn, je koopt toch ook geen auto zonder er in gereden te hebben? Dus pak die fiets en ga rijden. Probeer het allemaal uit en laat je goed informeren, onder het genot van een lekkere kopje koffie of thee.

Ohhh, wat heerlijk om dit voorjaar er eens lekker op uit te trekken met de fiets of gewoon elke dag naar je werk te gaan op een stalen ros. Gezond, sportief en blij aan je dag beginnen. Wat heb ik toch een mooi beroep.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s