Time to change

In deze tijd van het jaar en zeker met dit weer, gaat het al kriebelen.
Het wordt tijd dat het fiets seizoen weer van start gaat. Heerlijk de voordeur weer wagenwijd open kunnen zetten, zonnescherm uit en een 2e rij fietsen buiten.

27894863-prachtige-zonsopgang-boven-amsterdam-nederland-met-bloemen-en-fietsen-op-de-brug-in-het-voorjaar

Aangezien het zonnetje meewerkt inmiddels, maar de temperatuur echt winters is, zal ik het moeten doen met het binnen zo vrolijk mogelijk te maken.
De fietsen krijgen weer eens een andere plek, andere accessoires en etalagemateriaal plaatsen en voorjaarsbloemen neerzetten. Je zou bijna kunnen zeggen dat ik de voorjaarskriebels krijg.

Onze collectie elektrische fietsen heeft altijd een prominente plaats in de winkel. Ook hier zien wij een enorme verandering van gebruikers. Had de e-bike lange tijd een imago van “daar ben ik nog niet aan toe”, nu zijn er zelfs al scholieren die een elektrische fiets gaan berijden. Forenzen, moeders die de kids altijd op de fiets naar school brengen, mensen die werken in de thuiszorg, dit publiek breidt steeds verder uit.

Ook in het frametype zien wij steeds meer een verschuiving. Van alle fietsen die wij verkopen is bijna 70% damesframe.  Zelfs in het kinder segment is deze grote verandering gaande. Waar vroeger de meidenfiets exclusief voor meisjes was, wordt nu massaal bereden door jongens.  De instap op een dames/meisjes fiets is voor iedereen makkelijk.

Kortom reden genoeg voor mij om weer eens kritisch te kijken naar ons assortiment en opstelling, zodat wij weer klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s