Actie’s

Het was de week van de actie’s.  Aangezien wij staan voor extreme service en klantvriendelijkheid, konden wij ons deze week aardig uitleven.

fietsendief

Allereerst vond de politie hier in Amstelveen in een garagebox een grote partij “gestolen” fietsen. De laatste tijd was er al een toename merkbaar van fietsendiefstallen. Wij begrepen van de politie dat ze een onderzoek gingen starten om de rechtmatige eigenaar terug te vinden. Daar wilde wij natuurlijk bij helpen. Onze stikker achterop het spatbord is namelijk niet alleen voor reclame en garantie, het help ook heel goed om de fiets terug te kunnen geven aan de eigenaar.

Na een aantal telefoontjes te hebben gepleegd met recherche en de wijkagent, bleek dat de fietsen waarschijnlijk toch niet allemaal gestolen waren. Dus de aanmeldingen die wij kregen via facebook van klanten die hun fiets kwijt waren, moesten wij helaas opnieuw teleurstellen dat hun stalen ros nog steeds vermist is. Maar wij blijven opletten hoor.

Ook in fietsenland hebben we helaas wel eens te maken met terugroep actie’s. Zo ook dit jaar. Het seizoen is nog niet eens begonnen of de eerste problemen doen zich voor.
De hoop was dat we een jaar tegemoet gingen, zonder noemenswaardige problemen met fiets leveringen. De eerste 3 weken leken voorspoedig te verlopen, maar helaas. Deze week werden we overspoeld met email.

Fiets_remmen

Er is een probleem geconstateerd  met sommige achter remmen op nieuwe fietsen. Zowel die nu in de productie zitten als fietsen eind vorig jaar uitgeleverd. Dus de zoektocht naar deze fietsen is begonnen.

Inmiddels zijn alle klanten (die rijden) al benaderd en de voorraad bekeken. Aardig wat ombouwwerk in het vooruitzicht, maar veiligheid boven alles.

Kortom het was weer een week waarin wij zowel oude als nieuwe klanten konden benaderen maar hopelijk in het vervolg met goed nieuws.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s