Genieten van het weekend

image

Een weekend weg met mijn man en de honden. Even helemaal niets. Geen winkel,  geen kinderen. Gewoon bijtanken na een drukke periode.  En genieten van elkaar en het mooie Nederland. We zitten in Drenthe op een bijna uitgestorven vakantiepark in een super de luxe huisje. Sauna, zonnebank en bubbelbad aan alles is gedacht hier.

En wat is er nu niet leuker dan heerlijk wandelen door een prachtig bos van staatsbosbeheer, waar de honden heerlijk los mogen lopen. Ook nog een aantal monumenten gezien onderweg die de herinnering levend houden aan de 2e wereldoorlog,  ook een van mijn diverse interesses.

Het lijkt hier wel een totaal ander land. Zo mooi en rustig dat je soms vergeet hoe mooi Nederland eigenlijk is. Geen vliegtuig te horen (ik klaag niet hoor) zo stil en ’s nachts is het echt pikke donker hier waardoor je de sterren schitterend ziet.

Soms denk ik wel eens zou ik hier kunnen aarden? Ik denk het niet.  De stad met al zijn drukte en gezelligheid zit te diep van binnen. Zo’n weekendje zalig maar morgen ga ik weer lekker terug naar Amstelveen. Naar mijn mannen die het weekend op het huis hebben gepast.

Nog even vanavond genieten van de warmte van de openhaard en mijn wijntje, terwijl het buiten -5 graden is. Zalig…..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s